Malik Ejder İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Geçmişi ve öz değerleri ile barışık,hoşgörü sahibi ,farklılıkları zenginlik olarak gören;sosyal, duygusal,düşünsel açıdan iyi ve mutlu bireyler yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerimizin toplum içinde birey olarak kendini tanıması ,ulaşabileceği hedefler için çizdiği yolda kendilerine inanmaları ve saygı duymaları için gerekli her türlü donanımın sağlanması

Başarılar:

Servis Bilgisi: yok
Sportif Etkinlikler: Futbol,Basketbol,Hentbol,Voleybol
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 4006 Tübitak Bilim Projesine Katılım Sağlanmıştır.
Diğer Hususlar: Okulumuz binası deprem riski nedeniyle yıkıldığından dolayı SÜMER MAH. 62026. SOKAK SÜMER ORTAOKULU 3. KAT DULKADİROĞLU/KAHRAMANMARAŞ/ Adresinde bulunan Sümer Ortaokulu binasında misafir okul olarak öğleden sonra 12:50-18:15 saatleri arasında eğitim öğretime devam etmektedir.

WEB - https://malikejderiho.meb.k12.tr

Adres - SÜMER MAH. 62026. SOKAK SÜMER ORTAOKULU 3. KAT DULKADİROĞLU/KAHRAMANMARAŞ

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM(ÖĞLEDEN SONRA)

Yerleşim Yeri - SÜMER MAH. 62026. SOKAK SÜMER ORTAOKULU 3. KAT DULKADİROĞLU/KAHRAMANMARAŞ

Ulaşım Şehiriçi halk otobüsü (4 numara) ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine Uzaklık 3 km. Piazza Avm ´ye 1 km uzaklıktadır.